Gravidfotografering

en stund du kommer bevara även i hjärtat

Att vara gravid

Låt fotografier bevara dina minnen

En graviditet är alltid kopplad till en miljon känslor. Oavsett om du längtat i flera år eller är med om det för fjärde gången, så är det precis lika speciellt. 

Även om And I want you to know already now that no matter how you are feeling today, in 30 years, those feelings will be long gone, and what's remaining are the photos of a very special time in your life.
Photos that you, and your child, will treasure forever. 

skicka en bokningsförfrågan

För det är så att det inte bara handlar om att få ge dig ett galleri med fina bilder.  Jag vill att dessa bilder ska framkalla känslor.

När du tittar tillbaka på dem vill jag att du ska känna hur solens strålar kändes på din kind, minnas hur fåglarna kvittrade och påminnas om den där förväntansfulla kärlek som man upplever som gravid.

Jag är här för att ge dig dig minnen som inte bara kommer finnas på bild, utan även i hjärtat.

jag är här för att dig mer än bara fotografier

Det är jag som är Josefin

mitt löfte till dig

Minnen och bilder som känns i hjärtat

Tagna i

Du ska älska dina gravidbilder lika mycket idag som om trettio år.
Jag vill ge dig tidlösa bilder som kommer kännas levande i generationer.

Hos mig är det naturligt och enkelt med din gravidmage och all kärlek som får stå i centrum. 
Inget annat behövs.


Jag har alla fotograferingar utomhus, för att naturen är en sån fantastisk kuliss men även för att det händer något inom en när man vistas i naturen.
Många av de som jag fotograferat nämner just detta, att just få vara ute i naturen blir en sån stor del av gravidfotograferingen. 

Jag fotograferar i "min skog", det är inte många som går förbi på stigen och ibland kan det bli så där tyst, så att fåglarna är det enda man hör. 

Tidlösa

Bilder

Naturen

Din Upplevelse

är viktig för mig

nästa
Tidigare

Boka fotografering

Skicka en bokningsförfrågan till mig.
Jag tar emot endast ett fåtal bokningar varje månad.
Eftersom jag endast fotograferar utomhus och är beroende av vädret så håller jag boknings antalet nere för att kunna garantera den bästa upplevelsen. 
En gravidfotografering är inget man kan flytta fram allt för många gånger. 

Vi planerar

När vi bokat in ett datum för din gravidfotografering så kommer du att få mer detaljerad information om hur själva fotograferingen kommer få till.

Vi kommer även att ha ett planeringsmöte via telefon när datumet för gravidfotograferingen närmar sig. Då pratar vi närmare om kläder andra detaljer.

Vi fotograferar

De första minutrarna är alltid lite nervöst men jag är med och guidar er hela tiden. Visar hur ni ska hålla händerna, vart nu ska titta och hur ni ska stå.

Att ni är bekväma är viktigast för mig och jag vet att det kan vara jobbigt att stå en längre stund som gravid men det finns alltid tid över för en pauser om kroppen begöver lite vila, jag har till och med liten pall med mig.

Bilderna kommer

Alla bilder kommer att levereras via ett digitalt galleri där ni kan se dem och sen ladda ner dem själva.

Jag skickar också med information om hur ni på bästa sätt framkallar era bilder (som skiljer sig från vanliga mobilbilder) och vad man bör tänka på när man ska rama in och hur man bästa skapar tavelväggar till exempel. 

Gravidklänning

Låna en

Att införskaffa ett klädesplagg som bara kommer användas ett fåtal gånger är väldigt onödigt. därför har jag klänningar som jag mer än gärna lånar ut under mina fotograferingar.

Klänningarna är väldigt mjuka i sin framtoning, det är inga trendiga eller överdådiga klänningar, utan mer stilrena och sobra. Detta för att kunna skapa bilder till dig som kommer vara klassiska och tidlösa.

Är du intresserad av att låna en klänning ingår det i din fotografering.

Se alla klänningar här

I naturen

Jag fotograferar enbart utomhus, på en plats i "min skog". Anledningen är att jag älskar det naturliga ljuset och naturen är en fantastisk kuliss. Men också för att det är en speciell känsla att komma ut i skog och mark. 
Platsen i skogen är en lugn och stilla plats där både skratt och och känslomässiga tårar är välkomna.

Eftersom bebisar kommer året runt, även de månader på året man kanske annars skulle undvika att boka in sin fotografering på.
Men det enda vädret det inte går att fotografera i är regn och storm. Då bokar vi om. Allt annat går bra, titta bara här nedan.

Vintern är kanske den årstid som är minst lockande att ha en gravidfotografering utomhus på. För det är så kallt. Men oftast inte så kallt som man tror.
Jackor och varma kramar är hemligheten.

Kallt men vackert

på Vintern

vinter

Vem gillar inte våren? När naturen sakta vaknar till liv. Solens strålar börjar värma och ljuset är något alldeles speciellt. Som fotograf är jag lite kär i färgskalan som naturen bjuder på under den här tiden.

Den skria grönskan

på Våren

vår

Det är en upplevelse att vandra in i skogen en sommarkväll, ja för det är framåt sjutiden på kvällen under sommaren som ljuset är som vackrast, och temperaturen alldeles lagom behaglig.

Ljumna kvällar i skogen

på Sommaren

sommar

Årstiden då skogen doftar som mest av löv och barr. Ljuset under hösten har en speciell lyster och blir så vackert med naturens egna varma färger.

Dofter och varma strålar

på Hösten

höst

Att ha sin gravidfotografering

malin e

“Har precis sett alla bilder och gråter faktiskt lite nu så fantastiskt fina bilderna blev ...
Du gjorde det så himla enkelt att stå framför kameran med din glädje, energi och instruktioner också. Alla fotografer borde vara som du! ...
Tack snälla för detta som vi kommer glädjas åt hela vårt liv!”

Du gjorde det så himla enkelt att stå framför kameran

Diana

“Jag smäller av vilka fina bilder du har tagit och skapat magi med! 
Glad över att jag spontant kom på där den fredagskvällen 
i vecka 34 att jag skulle föreviga detta och att jag hittade dig ... 
Tusen tusen tack, vad duktig du är!”

Tusen tusen tack, vad duktig du är!

anna

“Mysigare fotograf får du leta efter! 
Josefin fotograferade mig när jag var gravid och sedan min dotter när hon var nästan två veckor gammal. 
Enkla och kravlösa fotograferingar där Josefin (som jag aldrig träffat tidigare) fick mig att känna mig väldigt avslappnad ...
Jag vet att alla föräldrar tycker sina barn är söta,  men en av bilderna på vår dotter kändes mer som ett konstverk än ett fotografi...”

En av bilderna på vår dotter kändes mer som ett konstverk än ett fotografi

Din investering

där allt ingår

Hos mig ingår allt såsom lån av klänning, fotografering  och bilderna efteråt. Inget kostar extra eller är tillval.

När vi bokar in din fotografering så kommer vi tillsammans att planera för dina bilder.
Vi kommer via telefon ha ett planeringsmöte där vi går igenom kläder, färger och alla små detaljer som kommer göra slutresltatet så bra som möjligt.
Önskar du låna klänning ingår självklart det.

Själva fotograferingen är bokad att ta cirka 1,5 tim. 

Efteråt levererar jag 30 digitala bildfiler som är redigerade och färdigställda för framkallning. Detta sker via ett digitalt galleri där ni laddar ner dem högupplösta och kan sedan välja att framkalla hur mycket ni vill.


4 900 kr

(inkl moms)

skicka en bokningsförfrågan

Vanligast är att man väljer en klänning men visst kan du välja fler, dock brukar det vara lagom med två stycken.

Jag är väldigt mån om slutresultatet att alla dina bilder som du får ska harmonisera. Du ska kunna välja flera av dem att hänga upp på väggen och de ska se fina ut tillsammans, eller skapa ett fotoalbum där alla bilder fint hänger ihop.
Detta är också något som vi pratar om under vårt planerings samtal, att de två klänningarna du i så fall väljer ska komplettera varandra.

Det går bra

Jag ska vara ärlig, de första 5 minutrarna kommer kännas lite stela och obekväma men sen går det över.
Jag kommer att guida dig precis hela tiden. Säga till dig vart du ska titta, hur du ska hålla händerna och du ska höja eller sänka hakan, om du ska stå stilla eller röra på dig. 

Den enda du ska göra är att slappna av njuta av stunden och din fina gravidmage.

Du ska inte tänka på någonting!

Det finns en sektion på mitt kontrakt som vi båda skriver under fär du får fylla i om jag får använda bilderna eller om de ska hållas privata. 
Oavsett vad du väljer så är det tydligt vad du önskar och jag respekterar det till fullo.

Många känner dålig samvete över att inte låta mig visa upp bilderna. Jag blir självklart glad när jag får visa upp dem, men jag tar bilderna för din skull. Det är dina bilder, inte mina och jag vet att dessa bilder som vi tar kan kännas väldigt intima och utlämnande eftersom det är mycket känslor inblandade.

Jag publiserar inget utan medgivande

Det är inte bara du som väntar, det är ju flera och självklart är de välkomna att vara med. Partner, barn hundar, även mormor har varit med på bilder som jag tagit.

Det som kan vara bra att tänka på om det är mindre barn eller hundar som är med, att någon mer är med som kan se till dem när de inte är med och fotograferas. Så att du kan vara närvarande och njuta av stunden iställer för att att ha koll på allt runt omkring. 

Självklart!

Boka din gravidfotografering

Låt inte minnen gå förlorade

skicka en
bokningsförfrågan